.
English Nederlands 中文 Sitemap

Made in China

De bedrijven in het netwerk van CECEC zijn een aantal geselecteerde grote en kleine producenten in China om Europese kopers te kunnen voorzien van producten.

De voordelen voor Europese bedrijven bij de samenwerking met CECEC:

CECEC Rotterdam zorgt voor de communicatie en is verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole, leveringscontrole en betalingscontrole.

Staalcomponenten

Staal- en aluminiumcomponenten worden geproduceerd volgens de wensen van de afnemer omtrent materiaal, standaarden en hoeveelheden.

CECEC heeft een netwerk van geselecteerde producenten in China dat in staat is Europese bedrijven te voorzien in staal- en aluminiumcomponenten geheel naar wens van de afnemer.

Door het gebruik van verschillende basismaterialen van staal en aluminium, verschillende soorten accessoires, componenten en producten kan er geproduceerd worden in een hoge kwaliteit en met verschillende soorten behandelingen om tot het eindresultaat te komen.

Bouwconstructie componenten

Kasconstructies

Schepenbouw

Machine accessoires

Auto onderdelen

Overige staal accessoires

Voor meer informatie klik hier | top

Staal materiaal

De afgelopen 20 jaar heeft China zich ontwikkeld tot een der belangrijkste staal producerende landen door het gebruik van moderne technologie uit westerse landen en het verder ontwikkelen van internationale standaarden.

De staalproducten hebben verschillende kwaliteitscertificaten ontvangen van internationale classificatie systemen zoals China Classification Society (CCS), British Lloyd's Register (LR), Norwegian Det Norske Veritas (DNV), the United States ABS, en de Duitse Germanischer Lloyd (GL).

Staalplaat voor de scheepsbouw

Inclusief de sterktegradaties A, B, D, E en de hoge sterktegradaties 32 en 36 kilogram en diverse gradaties voor oorlogsschepen.

Electrostaal

Electrostaal wordt gebruikt in compressors, el Core en electrische apparatuur

Constructie staal

Overige staalmaterialen

Voor meer informatie klik hier | top

Aluminiumcomponenten

Voor meer informatie klik hier | top

Cement

Voor meer informatie klik hier | top

Gereedschap

Voor meer informatie klik hier | top

Consumenten artikelen