.
English Nederlands 中文 Sitemap

Handels Support

Handelsdelegaties

CECEC begeleidt programma's voor training en zakelijke begeleiding voor Chinese handels- en overheidsdelegaties. Volgens de variŽrende wensen en interesses van de cliënten heeft CECEC trainingsprogramma's ontwikkeld voor Chinese participanten in verschillende sectoren met bedrijfsbezoeken en lezingen.

De handelsdelegaties die regelmatig Nederlandse en Europese bedrijven bezoeken geven voor deze bedrijven de mogelijkheid zakelijke activiteiten met China te ontwikkelen.

De programma’s hebben overwegend betrekking tot de volgende sectoren:

Voor meer informatie klik hier | top

Handels Support

Met de hoog opgeleide, ervaren en gemotiveerde medewerkers in Nederland en China en met het sterke netwerk van overheidsinstituten en private bedrijven in China, is CECEC in staat Nederlandse en Europese bedrijven te begeleiden om hun handelsactiviteiten met China een succes te laten worden.

De begeleiding die CECEC Europese bedrijven biedt vindt veelal plaats bij de aanvang en de tijdsduur van de startperiode die ongeveer drie jaar in beslag neemt. Daarna is de organisatie meestal zelf in staat onafhankelijk te functioneren bij het zaken doen met China.

Voor meer informatie klik hier | top

Backup in China

Het netwerk van CECEC in China bestaat uit twee verschillende soorten bedrijven: grote en kleine producerende bedrijven in de staalsector en grote import-bedrijven in de staal- en energiesectoren. Alle partners van CECEC in China beschikken over kwalitatieve en financiële certificeringen. Zelfs de kleinere bedrijven gebruiken moderne productiefaciliteiten met de meest recente innovaties.

Voor meer informatie klik hier | top