.
English Nederlands 中文 Sitemap

Bedrijf: Welkomstwoord van de managing director

Welkom bij China Europe Centre for Economic Cooperation BV (CECEC).

Ik waardeer ten zeerste uw interesse in ons bedrijf. CECEC kan u voorzien in een manier om uw import, export en productieactiviteiten met China uitstekend te laten verlopen. Onze activiteiten zullen voor u een reductie van de kosten en het risico betekenen.

Meer dan de helft van het personeel in CECEC heeft een Chinese achtergrond en heeft meer dan 10 jaar in Nederland gewoond en gewerkt. Hierdoor heeft CECEC meer dan 10 jaar ervaring met het ontvangen van Chinese overheids- en handelsdelegaties. Samen hebben we een breed en solide netwerk opgebouwd in verschillende lagen van de Chinese overheid en in verschillende sectoren van het bedrijfsleven, zoals in de staal, de staalproducten en de energie-industrie.

Onze website zal u een algemeen beeld geven van de producten en diensten die CECEC u kan bieden. Het toegewijde, multiculturele personeel en de positieve benadering maken CECEC een professionele partner. Bezoekt u onze website en u zult meer te weten komen over ons bedrijf, de producten en de diensten.

U kunt contact met ons opnemen via e-mail, of per telefoon, maar wij heten u ook graag welkom in ons kantoor in het World Trade Center in Rotterdam om persoonlijk de mogelijkheden te bespreken voor een toekomstige samenwerking.

Met vriendelijke groet,
Ruikang Shen
Directeur